Som en Jaume i la Noemí i us volem explicar que reobrim Mas Vilar, una masia situada en ple cor del Montseny a Arbúcies, amb un nou projecte de turisme rural.

La nostra experiència a Masia el Buxaus durant 13 anys ha estat decisiva per a prendre aquesta opció. Al llarg de tots aquests anys hem pogut corroborar que rebre clients a casa nostra i oferir-los comoditat, àpats casolans alhora que naturals i amb productes frescos, locals… i per descomptat molt bona energia i tracte familiar, és el que més ens agrada.

Gaudim molt coneixent gent de tot arreu i amb aficions i interessos ben diferents. Vinguin d’on vinguin els nostres clients, tots tenen una característica en comú, i és el desig d’estar en contacte amb la natura, la qual cosa ens satisfà. El respecte a la natura és un dels nostres pilars i aquesta casa compta amb sistemes més eficients i sostenibles que aporten un valor afegit al nostre projecte.

Així doncs, desitgem que gaudiu molt d’aquesta nova casa i d’aquest nou projecte. Serà un plaer rebre-us i compartir amb vosaltres tot el que hem anat aprenent i el que aprendrem.

Benvinguts a Mas Vilar!

Reserva On-line