Situada al mig del Montseny la Casa és una talaia privilegiada que emergeix del boscatge. Faigs, alzines, castanyers i roures conformen un entorn que cal assaborir lentament.

Durant la temporada d’estiu podreu gaudir de la nostra piscina, prendre el sol i descansar al solàrium, i durant tot l’any gaudir a l’aire lliure del jardí i la barbacoa.

Natura

Una de les millors activitats que es pot fer des de la casa són les excursions a peu pels boscos dels voltants, frondosos i amb moltes fonts. A Mas Vilar a més, en tenim algunes prerarades exclusivament per vosaltres. A continuació us proposem algunes activitats a la natura:

Esport

Els camins i corriols són el terreny de joc perfecte per a les bicicletes BTT i les excursions a cavall. A més a Arbúcies hi ha pistes de tennis, pàdel i camp de Golf. A continuació us en proposem algunes activitats relacionades amb l'esport.

Cultura

Molt a prop de la casa es troba el Castell de Montsoriu, construcció gòtica del segle XIII. A Arbúcies trobem el Museu Etnològic del Montseny-La Gabella. A més durant tot l'any hi ha una gran quantitat d'activitats culturals i tradicionals.