Activitats

Retirs

La natura del cor del Montseny, la pràctica del ioga, la respiració, la meditació i el bon menjar són els ingredients que ajuden a desplegar la creativitat i la generació d’una nova versió d’un mateix.

Calçotades

Tot un clàssic! Durant la temporada (febrer i març) hi ha disponibles paquets de caps de setmana amb menú calçotada amb calçots ecològics, salsa casolana, botifarra i xai del bo. Perquè gaudeixis al màxim!

Tallers i cursos

A la Masia realitzem diferents tallers, tots ells teòrics i pràctics, per tal que l’aprenentatge sigui molt més profitós i amè. Alguns d’ells els realitzem de la mà de Naturalwalks.

Bolets: per saber més del món del bolet i identificar-ne les classes comestibles i altra informació d’interès.

Maridatges: per degustar varietat de flors amb vins i explorar noves textures i sabors que et despertaran tots els sentits.

Gastronomia floral: per aprendre sobre les plantes comestibles, com els fruits que hi ha al Montseny, i alhora per conèixer els seus usos i aplicacions bàsiques per a la nostra salut.

 

D’altra banda, l’equip asTara ens ofereix una sèrie d’activitats, tallers i cursos que ens donen l’oportunitat de retrobar-nos amb nosaltres mateixos i connectar amb allò que som, guiant-nos per desconnectar del dia a dia i recuperar les energies.

Mindfulness i Meditació

Desconnecta el pilot automàtic del teu dia a dia, aprofundint en un estat de consciència que t’aportarà claredat i autoconeixement, i que redueix els nivells d’estrès per a respondre de manera més efectiva i resilient als reptes diaris. Conquesta la teva calma interior en un entorn idíl.lic.

Banys de bosc 

Aquesta activitat et farà sentir, viure i gaudir del bosc d’una forma que mai hauries imaginat. Connecta amb l’essència de la natura i amb tu mateix mitjançant experiències i ensenyances que et portaran a un estat de benestar i calma interior.

Consciència corporal 

Sent el teu cos i aprèn a escoltar-lo. Treballarem amb l’energia que flueix dins de nosaltres i experimentaràs una millora física i del teu estat d’ànim. Un cos relaxat i en equilibri et permetrà gaudir d’una estada en harmonia.

Nutrició i alimentació conscient 

Gaudeix del menjar aprenent les seves propietats nutritives i energètiques, el seu efecte en el nostre cos, i a escollir els aliments combinant l’estacionalitat i la sostenibilitat. L’alimentació conscient t’ajudarà a millorar la digestió,  a equilibrar les emocions i a menjar sa.

Autoconeixement i gestió emocional 

Alliberar i gestionar les nostres emocions de forma saludable és essencial per al benestar físic i emocional. Us proposem diferents tallers amb l’ús de tècniques i dinàmiques que us proporcionaran eines per ajudar-vos assolir els canvis necessaris per a liderar la vostra vida.

 

Les diferents activitats es poden combinar amb l’objecte de treballar dues o més disciplines de forma conjunta.

 

Activitats per empreses i equips

Es poden definir programes de treball específics i adhoc per a empreses i trobades d’equips, on s’incorporen les disciplines i activitats abans referides (mindfulness, gestió emocional, creativitat a la natura, etc.), amb tècniques de coaching professional i d’equips, que incorporen la filosofia del autoconeixement com a vehicle per assolir l’autolideratge.

Pròximes activitats

Propers retirs a Mas Vilar:

Del 7 al 9 de juny 2024

www.irinashizen.com/yoga

Del 5 al 7 de Juliol 2024

xaviperezosteopata.com/reneixement-i-connexio/

Vols venir a passar uns dies?

Reserva On-line