Regala Mas Vilar

El turisme rural s’ha convertit en una opció cada vegada més popular pels viatgers que busquen escapar de l’enrenou de la ciutat i gaudir de la tranquil·litat de la naturalesa. A més d’oferir un descans i desconnexió, el turisme rural també ens brinda l’oportunitat de conèixer de prop i valorar el nostre territori d’una manera més responsable i sostenible.

A més de contribuir al desenvolupament econòmic de les comunitats rurals, el turisme rural també promou la conservació del patrimoni natural i cultural de la regió. Moltes d’aquestes àrees rurals són riques en biodiversitat i bellesa natural, com és el cas del Parc Natural del Montseny i la seva preservació és essencial per a garantir la salut dels ecosistemes i contribuir a la qualitat de vida de les comunitats locals.

El turisme rural ens ofereix una autèntica experiència de desconnexió i connexió al mateix temps. Ens permet allunyar-nos de l’estrès de la vida quotidiana i gaudir de la pau i tranquil·litat de la naturalesa, però al mateix temps, podem aprendre sobre el nostre entorn i la importància de cuidar-lo i preservar-lo per a les generacions futures.

Regalar turisme rural a Mas Vilar Arbúcies al Montseny és obsequiar naturalesa, relax, re-connexión i donar importància a un projecte local amb valors basats en la sostenibilitat i respecte a l’entorn natural i local, contribuint amb projectes socials com l’Associació Montseny Guilleries.

Tots els regals inclouen 2 nits per a dos adults amb esmorzar tipus bufet i l’activitat o cistella corresponent.

Reserva On-line