La Masia

Història

Els primers textos que citen Mas Vilar són del 1255, des d’aquell moment la trobem anomenada en diversos escrits de la història de la comarca.

Mas Vilar, masia del segle XIII,  ha estat restaurada amb la finalitat de dedicar-la al turisme rural, conservant-ne els elements històrics i alhora equipant-la de totes les comoditats pròpies de l’actualitat. Aquesta fantàstica casa està situada a uns 590 metres d’altitud en el cor del Parc Natural del Montseny.

La casa s’ha dotat d’un sistema ecològic tant de calefacció (amb caldera d’estella), com per escalfar l’aigua (amb plaques solar tèrmiques). La sostenibilitat i ecologia és molt important per a nosaltres.

la Piscina

La piscina de cloració salina és una de les opcions més respectuoses amb l’entorn i, per descomptat, amb nosaltres. És l’estrella pels moments més calorosos.

La trobem envoltada d’un bonic i gran jardí, ideal per fer una becaina, descansar, jugar… tot escoltant els ocellets.

la granja

A Mas Vilar ens encanta gaudir de la natura i dels animals. Hi tenim quatre rucs, en Fort i Valent de raça catalana, la Cleo és càntabra i el petit de la casa, en Tonet. També trobareu gallines ponedores, una oca i els gossos Troia i Bruc. Tots ells formen part de la petita família de la Masia.

Procurem que el nostre allotjament sigui respectuós amb la fauna que hi ha a la finca, com ara els ocells i els ratpenats.

La petita granja ens permet tenir un intercanvi amb els animals: els rucs netegen les feixes a canvi de teca, les gallines ens donen ous, etc.

Espais comuns exteriors

El jardí, amb tota l’amplitud i espais diferents, ens permet gaudir d’una zona de relax amb hamaca mentre els nens gaudeixen el seu espai de joc, jugar una partida de vòlei, prendre un bany i descansar al solet en la zona de les  gandules, gaudir d’una infusió o un vermut en els dos porxos…i tot allò que pugueu imaginar envoltats de natura i bona energia.

Amb el bon temps trobareu el menjador exterior que ens donarà l’oportunitat de fer-hi els àpats, prendre una cerveseta artesana o qualsevol cosa del nostre servei de bar. Sempre gaudint d’unes boniques vistes

Espais comuns interiors

La recepció serà el primer espai que veureu, ja que és el lloc de rebuda als nostres clients.

Trobareu diverses sales on podreu regalar-vos una estona per llegir un llibre o relaxar-vos davant la xemeneia, com descansar observant les vistes, petar la xerrada, jugar a un joc de taula abans de sopar o connectar-te al wifi …o simplement no fer res.

El menjador interior és un espai amb unes boniques vistes i molt confortable per tal que gaudiu dels nostres àpats.

Amfitrions

La Noemí i en Jaume són els responsables que el teu pas per a Mas Vilar sigui el més satisfactori possible.

En Bruc i la Troia són més que gossos: conviuen amb nosaltres i són el nostre timbre i els que donen la benvinguda als nostres clients. T’expliquem una mica sobre ells:

La Noemí va estudiar turisme per afició i convicció, i li encanta el tracte amb el client i la cuina. Constantment pensa i busca idees per millorar el ventall d’opcions culinàries, i sempre pateix per si no hi ha prou menjar. Diuen que és com una àvia!

En Jaume, quan se li va proposar endinsar-se en aquesta aventura creia que li seria difícil adaptar-se al món de la muntanya, però al contrari! És una persona molt versàtil i s’integra a nous entorns amb molta facilitat. Fins i tot diuen que és com un camaleó!

En Bruc, tot i que imposa per la seva mida, és un tros de pa que li encanta jaure, saludar de tant en tant i tornar a jaure. La Troia, en canvi, adora les moixaines i és molt sociable amb tothom.

Vols venir a passar uns dies?

Reserva On-line