Estades d’empresa

Sou una empresa petita o un departament i us interessa fer una estada de feina, teletreballar, teambuilding o treball d’equip, formació, coaching o simplement necessiteu un lloc tranquil per reunir-vos i treballar?

A Mas Vilar trobareu l’espai indicat per a fer-ho!

Us imagineu fer el mateix, però lluny de les quatre parets de l’oficina? Tenim tot els ingredients per tal que passeu un o diversos dies amb la màxima calma per tal que les vostres reunions siguin les més profitoses possibles.

Podreu utilitzar els espais que tenim a la Masia que més s’adaptin a les vostres necessitats i activitats, tant a l’interior com a l’exterior, a més de poder allotjar-vos a les nostres habitacions.

No us haureu de preocupar de res més que de la vostra tasca. Nosaltres ens cuidem dels àpats, dels coffee breaks i de tot allò que estigui a les nostres mans. La màgia del Montseny també hi serà present!

Us podem aconsellar també sobre algunes activitats i itineraris que es fan a la zona o a la pròpia Masia per tal de complementar la vostra estada.

Consulta’ns

Contacteu amb nosaltres i expliqueu-nos la vostra proposta i tot allò que necessiteu per dur a terme per a la vostra estada, a través del següent formulari, trucant-nos per telèfon o enviant-nos un email.

5 + 8 =

Vols venir a passar uns dies?

Reserva On-line