Avís legal

En compliment del que preveu l’article 10 de la Llei de 11 de juliol: LSSICE 34/2002 (Llei de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic) s’informa que el lloc web i el domini masvilar.cat són propietat de Jaume Colomé Alba NIF 53124188F, Carretera de Santa Fe, sn 17401 ARBÚCIES, telèfon + 34 620111147 i correu electrònic info@masvilar.cat

Propietat intelectual i industrial

El contingut d’aquest lloc web, incloent-hi text, imatges i disseny pertanyen a Mas Vilar turisme rural o a tercers que hagin autoritzat l’ús. Excepte per a ús privat, per a qualsevol tipus d’ús dels continguts del masvilar.cat requerirà autorització i la citació de la seva procedència. Mas Vilar es reserva el dret d’emprendre accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis que pogués ocasionar qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

Protecció de dades

En compliment d’allò que preveu la Llei Orgànica del 13 de desembre: 15/1999 LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal) informem que les dades personals que es puguin obtenir a través del formulari de contacte d’aquest lloc web o bé per la recepció de correus electrònics o trucades telefòniques es tractaran amb la màxima confidencialitat i s’utilitzaran exclusivament per a finalitats informatives i publicitàries.
Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició pot dirigir-se a info@masvilar.cat.

Responsabilitat sobre els continguts

Mas Vilar adverteix que algunes dades o informacions poden no estar del tot actualitzades en el moment de consulta del lloc web i manifesta que els continguts tenen una funció orientativa i caldrà confirmar-les sempre amb la propietat.
També, que no es responsabilitza de les informacions contingudes en els enllaços facilitats.

Vols venir a passar uns dies?

Reserva On-line