Termes i condicions

AVÍS LEGAL

En compliment del que preveu l’article 10 de la Llei de 11 de juliol: LSSICE 34/2002 (Llei de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic) s’informa que el lloc web i el domini masvilar.cat són propietat de Turó de Grenys, S.L. CIF B55328678, Sorrall, 13 17401 ARBÚCIES, telèfon + 34 972860017 i correu electrònic masvilar@masvilar.cat.

PROPIETAT INTELECTUAL I INDUSTRIAL

El contingut d’aquest lloc web, incloent-hi text, imatges i disseny pertanyen a Mas Vilar turisme rural o a tercers que hagin autoritzat l’ús. Excepte per a ús privat, per a qualsevol tipus d’ús dels continguts del masvilar.cat requerirà autorització i la citació de la seva procedència. Mas Vilar es reserva el dret d’emprendre accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis que pogués ocasionar qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment d’allò que preveu la Llei Orgànica del 13 de desembre: 15/1999 LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal) informem que les dades personals que es puguin obtenir a través del formulari de contacte d’aquest lloc web o bé per la recepció de correus electrònics o trucades telefòniques es tractaran amb la màxima confidencialitat i s’utilitzaran exclusivament per a finalitats informatives i publicitàries.
Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició pot dirigir-se a masvilar@masvilar.cat.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Mas Vilar adverteix que algunes dades o informacions poden no estar del tot actualitzades en el moment de consulta del lloc web i manifesta que els continguts tenen una funció orientativa i caldrà confirmar-les sempre amb la propietat.

També, que no es responsabilitza de les informacions contingudes en els enllaços facilitats.

TERMES I CONDICIONS

Aquests termes i condicions (que poden ser modificats en qualsevol moment) són aplicables a tots els serveis directes o indirectes disponibles en línia, a través de qualsevol dispositiu mòbil, per correu electrònic o per telèfon. En accedir, navegar i utilitzar el nostre lloc web (www.masvilar.cat) o qualsevol de les nostres aplicacions disponibles a través de plataformes (“els llocs webs”) i / o realitzar una reserva, accepta haver llegit, entès i estar d’acord amb els termes i condicions que es mostren a continuació (incloent el fragment referent a la privacitat).

Aquesta pàgina, el seu contingut, estructura, infraestructura i el servei de reserves d’allotjaments que proporciona aquesta pàgina pertanyen, són gestionats i subministrats per TURÓ DE GRENYS, SL, amb CIF B55328678 i amb adreça al carrer Sorrall, 13 de 17401 Arbucies.

CONDICIONS DE LES RESERVES

Durant els mesos de juliol i agost Mas Vilar no realitza reserves de menys de 7 nits, excepte promocions o paquets especials realitzats pel propi establiment.

Mas Vilar confirmarà sempre la disponibilitat de la casa mitjançant “correu electrònic” a tots els clients interessats que ho sol·licitin. També es facilitarà al client el pressupost sol·licitat, dates d’entrada i sortida, condicions de contractació i política de cancel·lació. Per la seva banda el client ha de facilitar les dades necessàries per realitzar aquest pressupost. Aquestes dades estan degudament protegits per la Llei Oficial de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

El pressupost estarà en funció de la temporada de l’any, del nombre de nits i del nombre de persones.

Un cop el client hagi confirmat el seu interès en fer la reserva Mas Vilar bloquejarà aquestes dates durant un màxim de tres dies, període durant el qual el client haurà de realitzar el pagament del 30% per mitjà d’una tranferència bancaria de l’import total en concepte de paga i senyal per a la reserva. En cas contrari Mas Vilar es reserva el dret a desbloquejar aquests dies i per tant a considerar-los lliures per a una altra reserva. Un cop rebut Mas Vilar confirmarà la reserva definitiva al client.

Mas Vilar es compromet a lliurar l’allotjament en perfectes condicions de neteja i ús, i a donar solució, en la mesura del possible, als problemes que es presentin.

TERMES DE FORMA DE PAGAMENT

30% de l’import total en el moment de realitzar la reserva, mitjançant transferència bancària.

70% restant en el moment de realitzar l’entrada a la casa, en metàl·lic o uns dies abans per transferència.

La seva reserva no serà definitiva fins que Mas Vilar no hagi rebut el 30% del preu total i se li hagi enviat un e-mail de confirmació.

La confirmació de la reserva, juntament amb el justificant de la transferència, serviran com a garantia dels serveis contractats.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

En cas de cancel·lació poseu-vos en contacte el més aviat possible amb Mas Vilar. S’intentarà trobar una solució acceptable per ambdues parts. Com a normes generals:

  • Cancel·lació amb més de 30 dies d’antelació a l’arribada: es retornarà el 30% de la reserva.
  • Cancel·lació amb menys de 30 dies d’antelació a l’arribada NO es retornarà el 30% de la reserva. En cas que Mas Vilar aconsegueixi una nova reserva per als mateixos dies cancel·lats, es retornarà el 30%.

En els casos en què calgui realitzar devolució al client, la devolució es realitzarà mitjançant transferència bancària a un número de compte facilitat pel client a través de correu electrònic masvilar@masvilar.cat. Mas Vilar no es fa responsable d’errors en el compte facilitat pel client. És responsabilitat del client facilitar correctament la informació per realitzar la devolució.

En el cas que el client canviï les dates, serà entès com una nova reserva i estarà subjecta a les condicions de cancel·lació.

Totes les cancel·lacions s’hauran de fer a través de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En acceptar els nostres Termes i Condicions vostè accepta que els possibles danys causats pel client o per les persones que l’acompanyen han de ser abonats per vostè.

ARRIBADA I CHECK-IN

Per tal de planificar el seu check-in si us plau assegureu-vos d’informar-nos de l’hora de la seva arribada i de qualsevol retard o canvi.

La seva persona de contacte a Mas Vilar li donarà la clau i li donarà tota la informació que necessita.

La casa rural estarà disponible per a fer el check-in a partir de les 17:00 hores del dia de la seva arribada i fins a les 20:00 hores.

Si requerís entrar abans o després de les hores disponibles per fer el check-in haurà de comunicaro el més aviat possible. L’acceptació o no de la seva petició serà decisió de Mas Vilar.

SORTIDA I CHECK-OUT

Les sortides són abans de les 11 del migdia del dia de sortida convingut, excepte per als lloguers de cap de setmana que l’hora de sortida serà fins abans de les 18:00 del Diumenge.

Si requerís sortir posteriorment a les hores establertes, haurà de comunicar el més aviat possible. L’acceptació o no de la seva petició serà decisió de Mas Vilar.

Si us plau, doneu el / els jocs de claus a la seva persona de contacte i assegureu-vos que disposa de tot el seu equipatge.

NETEJA

Mas Vilar serà lliurada neta i en perfectes condicions. Per a estades superiors a 7 dies s’ofereix al client la possibilitat de realitzar una nova neteja cada 7 dies sense càrrec.

Si el client requerís qualsevol neteja extraordinària aquesta estarà subjecta a un pagament per part del client segons pressupost realitzat per Mas Vilar

NORMES CASA RURAL MAS VILAR

Mas Vilar es lliura neta i en perfectes condicions. Qualsevol desperfecte serà responsabilitat dels clients i Mas Vilar es reserva el dret de sol·licitar una compensació pels mateixos.

Els menors d’edat són responsabilitat dels seus pares o tutors.

Durant el check-in se’ls lliurarà una clau d’accés a la zona tancada de la piscina. És responsabilitat dels pares o tutors mantenir aquesta zona sempre tancada amb clau per evitar accidents de menors. No es permet l’ús de la zona de la piscina als menors sense la presència dels seus pares o tutors.

Els ocupants es fan responsables de mantenir la casa correctament tancada en la seva absència.

No es podran realitzar festes o reunions que puguin ocasionar sorolls exagerats o qualsevol altra molèstia.

Mas Vilar es troba en un Parc Natural i Reserva de la Biosfera. Tinguin especial cura en no realitzar activitats o sorolls que puguin ocasionar molèsties a l’entorn.

Facin un bon ús de les papereres.

La casa i la piscina estan reservades per a l’ús exclusiu dels clients.

No s’admeten visites. Sota cap circumstància es permetrà l’accés a Mas Vilar i ús de les seves instal·lacions a més nombre de persones que les comunicades pel client per a la preparació del pressupost, sense abans comunicar-ho al propietari i aprovació d’aquest, inclòs nens. Sí el client desitja rebre visites durant la seva estada a Mas Vilar, haurà de comunicar a Mas Vilar amb un mínim de tres dies d’antelació i estaran subjectes a l’aprovació i pagament d’una quantitat per persona visitant. En cap cas aquestes visites podran pernoctar a Mas Vilar.

S’accepten animals de companyia sempre que sigui comunicat a la propietat en el moment de realitzar la reserva. S’ha de comunicar el tipus de mascota, nombre i grandària. Mas Vilar es reserva el dret d’acceptar o no aquestes mascotes i el de realitzar un càrrec per la seva acceptació. Queda prohibida l’entrada d’animals a la zona de la piscina i a les habitacions.

No es permet fumar a les habitacions.

Mas Vilar els facilita el carbó i llenya necessaris per a la barbacoa i xemeneies. Siguin molt respectuosos amb el seu ús. Deixin sempre els focs apagats quan no estiguin presents. No apropin mobles, roba, o altres objectes inflamables a les xemeneies. Al costat de cada llar de foc trobaran unes advertències per al seu ús. Si us plau llegeixin amb molta atenció aquestes advertències.

Mas Vilar no es fa responsable de problemes amb el subministrament elèctric, cobertures de mòbil, televisió i senya de WIFI.

Mas Vilar agrairà qualsevol suggeriment que pugui oferir-nos per poder fer més agradable les seves futures estades. Moltes gràcies i feliç estada.