Reserva
Com es fa la confirmació de la reserva?
Un cop confirmada la disponibilitat i el pressupost facilitem un número de compte corrent. Un cop abonat el 30% de l'import total queda confirmada la reserva.
Quina és l'estada mínima d'una reserva?
Durant la temporada baixa l'estada mínima és de 2 nits. Els mesos de juliol i agost és una setmana (7 nits). Per altres dates - Nadal, Cap d'Any, pont, etc. - consultar.
Quines són les hores d'arribada i de sortida?
L'hora d'entrada és a partir de les 5 de la tarda. Si interessa entrar abans, pregunteu a la propietat.
L'hora de sortida durant el cap de setmana és abans de les 6 de la tarda.
Com puc pagar la meva estada?
Un 30% de l'import total s'abona per transferència bancària en el moment de formalitzar la reserva. La resta es pot pagar en metàl·lic en el moment de fer l'entrada, o bé per transferència uns dies abans de l'arribada.
Com he de contar el nombre total de persones?
Es comptabilitzen totes les persones majors de 2 anys i menors de 2 anys que dormin en un llit gran.
Tenim disponibles fins a 3 bressols pels més petits de 2 anys. Els bressols van equipats i tenen un cost de 10€ per tota l'estada.
Podem ser més persones de les que surt a la confirmació de la reserva?
En cas d'haver-hi algun canvi en el nombre confirmat de persones s'ha de comunicar a la propietat i pagar la diferència.
La neteja final de la casa està inclosa?
Sí, està inclosa.
Canvis i anul·lacions
Què passa si hem d'anular una reserva?
Si l'anul·lació es fa 30 dies abans de la data d'entrada es retorna l'import íntegrament. Si l'anul·lació és a menys de 30 dies de la data d'arribada però aconseguim llogar de nou les dates reservades també retornarem l'import de la reserva.
Per altres casos no es retorna l'import de la reserva.
Puc canviar la data de la meva reserva?
Sí, a condició que hi hagi disponibilitat.
La casa
Què trobarem a la casa?
La casa està molt ben equipada. Entre altres coses hi trobarem llençols i mantes, tovalloles, assecador de cabell a cada bany, sabons i xampú.
Cuina vitroceràmica amb forn, nevera, rentaplats, rentadora, cafeteres - Nespresso, de filtre i clàssica - torradora de pa i tot el necessari per cuinar: oli, sal, vinagre, espècies, etc.
Carbó i llenya.
Podem portar animals de companyia? Accepteu gossos?
En principi sí, però cal fer consulta prèvia i rebre l'acceptació de la propietat.
Està inclosa la llenya i el carbó?
Està inclosa la llenya i el carbó que els clients trobareu en arribar a la casa. Més quantitat no està inclosa.
Quina és la temporada de la piscina?
De juny a setembre, si el temps acompanya, es pot ampliar. La piscina és calefactada però com que no està coberta no és climatitzada. Això comporta que quan la temperatura ambiental és baixa no s'aconsegueix escalfar suficientment l'aigua. Quan la temperatura exterior és alta aconseguim pujar la temperatura de l'aigua 3 °C
Com hem de deixar la casa al sortir?
La casa es troba molt ben equipada i preparada amb molta cura per una bona estada dels clients, preguem el màxim respecte.
Abans de marxar cal comprovar que no us oblideu res. Agrairem que deixeu els llençols plegats sobre el llit, les tovalloles plegades al bany i el contingut del rentaplats net.
Què podem fer a la casa i als seus voltants?
A la casa s'hi poden fer moltes activitats: ping-pong, futbolí, billar, llit elàstic, gronxadors, bàdminton. Els voltants són perfectes per anar a fer excursions a peu, bicicleta i cavall.
Altres
On podem comprar queviures?
El nucli més proper és Arbúcies, a 5 km de la casa. Trobareu tota mena d'establiments on poder comprar queviures, supermercats grans i botigues tradicionals.
Es poden fer celebracions?
Depèn de quin tipus de celebració i del nombre de persones. En tot cas sempre cal una consulta prèvia.

Encara tens dubtes?Truca'ns, estarem encantats d'atendre't:(+34) 699 499 911de 9 a 18h, de dilluns a divendreso bé escriu-nos directament a:masvilar@masvilar.cat

Coordenades GPS41º48'30.319"N 2º28'51.139"E

Google MapsRF5J+F9 Arbúcies